Kérjük, fogadja el a süti beállításokat! Elfogadom
Menü
Ár:
2.900 Ft + ÁFA ( 3.683 Ft )
Menny.:db
Térkővédő bevonatolószer - GANSHIN

Térkővédő bevonatolószer - GANSHIN

Ár:
2.900 Ft + ÁFA ( 3.683 Ft )
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 903 035
Egységár: 3.683,00 Ft/db
Várható szállítás: 2021. október 22.

Ganshin, 250ml a Csúcstechnológiás felületvédőszer

Természetes és mesterségesen előállított köves felületek védelmére. 
Tartósan véd a víz- és olaj ellen. Kőfelületeknél 5 év mélységvédelmet jelent, azaz a kő ez idő alatt könnyebben tisztítható, és nem képez táptalajt alga, moha vagy zöld felületek számára. Nemcsak élelmiszerbarát, hanem csökkenti a vegyi anyagok használatát, a kevesebb tisztítási munkálatok miatt.

Kültéri alkalmazása során térkőre és egyéb köves felületekre ajánlott. (Részecskeelnyelő felület estén nincs 5 éves mélységvédelem.) A kettős védőhatása (víz és olaj) megkönnyíti a tisztítást és megelőzi az időjárási viszonyok okozta elszíneződéseket. Az élelmiszerbiztonsági előírások miatt üzemi konyhákban és nyilvános fürdők területén 48 óra elteltével lépjünk rá a felületre. Felvitel során finomra permetezhető a szer. Oldószertartalmú bevonatoló.

Felhasználási útmutató:
Ideális feldolgozási hőmérséklet +12°C és +25°C között. Ne használja közvetlen napfényben. Használható még üveg, gumi, műanyag és oldószer-érzékeny felületeken is.
A kezelendő felületnek pormentesnek, tisztának és száradtnak kell lennie. Ganshin high-tech impregnáló, szórással (fújással), ecseteléssel (kefék, tömítő kefe, rövid szálú hengerrel) lehet felvinni. Utána hagyja a körülbelül 10 percig beszívódni. Szükség esetén dolgozza át a felületet, dörzsölje szét a keletkezett csíkokat és a pocsolyákat. Ha a felület nagyon nedvszívó vagy ha már száraz, engedje le. Az impregnáló szernek be kell hatolni a felületbe, azaz nem szabad a felületen megszáradnia. 

Felviteltől számított 20 percen belül száraz ruhával távolítson el minden maradvány foltot. A száradási idő kb. 2-4 óra. Ezalatt ne lépjen a kezelt felületre, és védje az esőtől és a nagy nedvességtől. A teljes hatékonysága 48 órán belül alakul ki. A Ganshin minden abszorbens felületen alkalmazható.

Felhasználási mennyiség: hozzávetőlegesen 10-15m/ 250ml az abszorpciótól (elnyelődés) függően

Alkalmazási területek
műhelypadlók, autómosók, teraszok, szökőkutak, kertépítők, tereprendezők, bútorgyártás, kőtárak, sír karbantartás, garázsok, raktárak, üzemi konyha, strandok és fürdők

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!