Termékek Menü

Zsír- és olajfolt eltávolító - KEHRFIX

Ár:
4.300 Ft + ÁFA ( 5.461 Ft )
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 903 033
Egységár: 5.461 Ft/ltr

Eltávolítja az autókból kifolyt olajfoltokat térkőről, klinkerről, betonról, esztrichről és terméskőről. Alkalmas továbbá a grillezés során keletkezett zsíradékok eltávolítására. Megszünteti a repce- és bioolaj foltokat is. Lehetővé teszi a káros anyagok környezetbarát eltávolítását. 

Használata valóban egyszerű. A tisztítószer itatós papírként szívja fel az olajat és a zsírt. A foltból egy fehér réteg lesz, amely magában tartja a szennyeződéseket, utána pedig egyszerűen elsöpörhető. Ne használja bitumenen, aszfalton vagy lakkozott felületeken! 
Olajfolt eltávolítása egyszerűen
Illékony észter abszorpciós alapanyagú zsír- és olajeltávolító szer. Kíméletes a kőhöz, biológiailag lebomlik, valamint sav- és lúgmentes. Felület aktív anyagokat (tenzid) és színezéket nem tartalmaz. Sűrűsége kb. 0,9 g/cm3

A tisztítószer kettő esetben nem hat:
-----------------------------------------------
1.) Ha a folt "öreg", azaz 5-6 hónapnál régebbi. Ilyenkor nem lehet már maradványmentesen kiszedni.
2.) A térkő (felület) hideg, át van fagyva.

Tartósan +15°C felett kell lennie a hőmérsékletnek, hogy a tisztítóhatás tökéletes legyen.

Felhasználási területek

- büféhálózatok és mozgó büfékocsik
- éttermek
- benzinkutak
- építkezési vállalkozások
- vevői parkolók (áruház, gyógyszertár)
- (mély)garázsok, parkolóházak
- mezőgazdaság 
- autómosók
- grillrakó- és kirándulóhelyek
- karbantartási és javítási munkák 
- műhelyek, gyártósorok
- fűrész- és fatelepek 
- városgondnokság

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
WL-50 multifunkciós spray, 500ml WL-50 multifunkciós spray, 500ml
1.200 Ft + ÁFA
Tűzoltó spray, 400ml Tűzoltó spray, 400ml
3.950 Ft + ÁFA
Bogár- és rovarirtó spray - tartós hatású, 600ml Bogár- és rovarirtó spray - tartós hatású, 600ml
1.980 Ft + ÁFA
Menny.:ltr

Youtube videók

Vélemények

4.60
6 értékelés
5
(3)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2019. 05. 30.
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 27.
A faszállító autoból kifolyt az olaj a vadonatúj térkövemre kb 1hete. Az ismerősöm ajánlotta önöket. A folyadék könnyen kezelhető és eltüntete a pacnit. Köszönöm a részletes használati utasitást.
| 4 / 5 csillag!
2017. 06. 01.
Éttermemben a tavaszi időszakkal együtt megnyitott a kerthelyiség. Gyakran szervezünk rendezvényeket, amikor a kültéri sütögetés sem ritka. A vendégek ugyan sokszor nem veszik észre a térkőre kerülő zsírfoltokat, de vendéglátósként nagyon fontosnak tartom, hogy ezeket is maradéktalanul sikerüljön eltávolítatni takarítás során. Az olajfolt eltávolítás térkőről gond nélkül megy a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 23.
Sokáig gondot okozott az olajfolt eltávolítása térkőről. A kerti összejövetelek és grillezések alkalmával sajnos rendszerint került olaj olyan helyekre is, ahova nem kellett volna. A készítmény segítségével gond nélkül eltávolíthatóak ez, így a nyári időszak elmaradhatatlan kellékének számít nálunk. Hatékony és olcsó.
| 4 / 5 csillag!
2017. 04. 16.
Az olajfolt eltávolító a legjobb választás volt részemről, hiszen a műhelyben éppen úgy jó szolgálatot tesz, mint akkor, ha a kertben kerül olaj a térkövekre. Korábban hosszas súrolással sem tudtam a zsíros szennyeződéseket eltávolítani. Most pillanatok alatt megoldható ez, ráadásul a térkő minősége sem látja kárát használatának.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 13.
Soha nem gondoltam volna, hogy az olajfolt eltávolítása betonról ilyen egyszerű is lehet. A készítmény elérhető ára és magas minősége számomra meggyőzőek voltak. Én kifejezetten műhelyemben és annak környékén használom, de próbáltam már az otthoni grillezőhely környékén is, és bevált.

Kapcsolódó termékek