Termékek Menü

Moha- és növényfolt eltávolító "PLUS"

Ár:
8.400 Ft + ÁFA ( 10.668 Ft )
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 950 050
Egységár: 10.668 Ft/ltr

A PLUS mohaeltávolító egy rendkívül intenzív, erős hatású koncentrátum. Ahol a Mohaeltávolító (cikkszám 903 086) hatása véget ér a "PLUS"-é ott kezdődik. 
1 liter koncentrátum kb. 50-100 m2 felületre elegendő a benövés vastagságától függően.  


hígítás:      1:3 (szennyeződés mértékétől függően)

A szer felhasználásának (hígítási arányának) a mértéke minden esetben a növényzet sűrűségétől és vastagságától függ. A kezelendő felületre egyszerűen csak rá kell permetezni az anyagot, további mosás vagy tisztítás (kefélés) nem szükséges. Fa és beton felületen kiválóan alkalmazható. A javasolt külső hőmérséklet a szer alkalmazása esetén, +10°C felett.

Nagyobb méretű kiszerelésért kattintson a választó mezőre.
                                                                                   

pH-érték: 2-4 (savas)
Kiszerelés
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szórófejes műanyagflakon, 500ml Szórófejes műanyagflakon, 500ml
520 Ft + ÁFA
Fejjel lefelé permetező flakon, PS360 Fejjel lefelé permetező flakon, PS360
2.900 Ft + ÁFA
Menny.:ltr

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Terméktulajdonság
- Professzionális, önaktív zuzmó eltávolító szer, hosszantartó hatással és látható védelemmel az újbóli lerakódás elkerülése végett.
- A különleges összetétele miatt, már rövid időn belül hat szinte minden felületen, pl.: kő, fa, cserép, tégla, beton, stb.
- Fújja a tisztítani kívánt területre és hagyja hatni, az alga, sömör, zuzmó és penész, amelyek az idő haladtával elcsúfították a felületet, nyomtalanul és maradandóan eltűnnek.
- Az eredeti felület megint régi fényében ragyog és egy bioaktív réteg gondoskodik a tartós védelemről.
- Járdák, melyeken a moha egy csúszásveszélyes réteget hozhat létre, könnyen és hosszantartóan tisztíthatók.
- Vízben élő organizmusokat nem veszélyeztet, tehát akár partközelben vagy kerti tavaknál is nyugodtan használható.

Felhasználási területek
Egyaránt használható bel- és kültérén a zuzmó eltávolítására, pl.: 
- járdákról 
- fürdőkben 
- szennyvíz tisztítókban 
- téli kertekben 
- házfalról, tetőcserépről 
- ablakpárkányról

Javaslat
Használat előtt érdemes egy kevésbé látható helyen próbát végezni. (Minden vegyi anyag használata előtt ez a gyártói javaslat az esetleges károk elkerülése érdekében.) A bekevert tisztítószert fújja rá a felületre és hagyja rajta állni. Az anyag magától fejti ki a hatását. Egy éjszaka alatt a kezelt rész tiszta lesz. A tetőfelületen történő alkalmazás során, nem kell külön tisztítani elegendő, ha az esővíz lemossa.

Megszűnik-e a mohásodás és nyújt-e védelmet ez a szer? 
Ez egy tisztító-, és nem védőszer. Teljes mértékben megszünteti a mohásodást, de annak függvényében, hogy mennyire párás/esős a levegő, illetve mennyire vannak a környezetben nagyobb fák, árnyék stb. újra mohásodásnak indulhat a felület. A moha a legapróbb helyen is megtelepedik és onnan terjeszkedik tovább. A mi tisztítószerünk jó alaposan elpusztítja a résekbe, repedésekbe megtelepedett moha és növényfoltokat is, így jóval lassabb az újraképződés. 

Vélemények

4.83
6 értékelés
5
(5)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 12.
A kertészkedés a mindenem, de sajnos még a gondozott kertet is tönkreteszi sokszor a moha látványa. A fa felületeket sem kímélő probléma ellen vetetettem be először a készítményt, és nálam jelesre vizsgázott. Valószínűleg újra fogom vásárolni, ugyanis a cserepek kapcsán is felvenném a küzdelmet a moha ellen.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 31.
A tavaszi kertépítés során tapasztaltam, hogy szeretett cserepeim felülete bizony jelentős moharéteggel rendelkezik. A moha eltávolítása cserépről szinte pillanatok alatt, nagyobb erőfeszítés nélkül megoldható volt a termékkel. Cserepeim pedig szinte újszerű állapotban díszítik a kertet.
| 4 / 5 csillag!
2017. 05. 15.
A moha eltávolítása nálunk rendszerint minden évben szükségessé válik. Sokféle készítményt kipróbáltunk már, de sokszor még súrolás hatására sem tűnt el a szennyeződés. Megérte kipróbálnom ezt a terméket, ugyanis nem csak tökéletesen tisztít, de nincs szükség erőkifejtésre sem hozzá. Remek készítmény, már a kerti épületek tetején és a cserepek tisztításakor is bevált.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 24.
A terasz fa korláttal rendelkezik nálunk, és sajnos a moha nem kímélte annak felületét. Még az új járólapok lehelyezése sem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy újszerűvé varázsoljuk a környezetet. A moha eltávolítása azonban ezzel a termékkel gond nélkül megvalósítható volt, ezzel pedig elkerülhettük a fa felületek ismételt cseréjét. Ajánlom minden kerttulajdonosnak.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 02.
A moha eltávolítása cserépről mindig is komoly gondot okozott. A legszebb darabjaimat dobtam a kukába, mert a zöldes réteg teljesen elcsúfította azokat. A készítményt idén próbáltam ki először, és nagy örömmel tapasztaltam, hogy valóban működik. Mindenkinek ajánlom, akinek kertjében gondot okoz a moha.
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 28.
Kedves Emese!
Tökéletes a mohaeltávolító szerük. Soha nem hittem a csodaszerekben, most jött el az az idő, mikor felül kell bírálnom vaskalaposságra valló megállapításaimat.
Üzletpolitikájuk, ügyintézésük is korrekt, kár, hogy nem lehet személyesen is vásárolni a boltjukban. Köszönöm szépen az együttműködést.