A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani
Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kukamosás otthon, egyszerűen

2019. 08. 28. 15:42:55
Kukamosás otthon, egyszerűen A hétvégén van még egy kis lehetőségünk, hogy a napsütéses időben tisztítsuk ki a kukáinkat, a nyáron belefolyt dinnyelétől, grill-maradványoktól és egyéb szennyeződésektől, illetve lerakódásoktól.  

A háztartási hulladéktároló tartályokat bizonyos időközönként tisztítani és fertőtleníteni szükséges. A kukák rendszeres tisztítására legfőképpen egészségügyi és higiénia okokból fontos. A kukák falára lerakódó zsíros szennyeződések, kedvező "táptalajt" biztosítanak a gombák, baktériumok és egyéb fertőzéseket okozó kórokozók megtelepedésének és elszaporodásának. A szeméttartóban keletkezett szagok sok kellemetlenséget okozhatnak a lakóknak és a szomszédoknak. Nem is beszélve arról, hogy a szagok odavonzzák a szeméttel táplálkozó rovarokat, csótányokat, kisebb rágcsálókat vagy a macskákat. 

A tisztítószerünk környezetbarát, megfelel az Európai Uniós szabványoknak, valamint biológiailag teljesen lebomlik és nem utolsó sorban friss, kellemes illatot hagy maga után. A kukamosás folyamán keletkező piszkos víz, nem szennyezi a környezetet. A szer 1:5 arányban meleg vízzel hígítható, így több literes szemetes konténerek mosására is alkalmas. 

Az ételmaradék, bor, zsír, vér, háziállatok, hányás illetve fekália okozta penetráns szagokat nem egyszerűen elfedi, hanem feloldja és  megszünteti. >>> RENDELÉS <<<

A kukamosás végeztével illatos, fertőtlenített, tiszta kukát kapunk, amely átmeneti védelmet nyújt a baktériumok és a lerakódások megtelepedése ellen. A mosószer teljes mértékben környezetbarát, pH-értéke 7 (semleges). A szemeteskukák tisztítását és fertőtlenítését tavasszal és ősszel ajánljuk. >>> RENDELÉS <<<

Mosóhatás fokozható:
----------------------------
- minél forróbb víz (kb. 60°C)
- nagynyomású mosóberendezés 
- erős mosókefék használata

Hasznos tanácsunk:
-------------------------
Kukánkat a vízelvezetőnél, kanálisnál mossuk.

Felhasználási területek:
------------------------------
- háztartási kukák
- szemetes konténerek
- hajós WC-tartályok
- szemétledobó és -kiöntő kanalak
- üzemi konyhák
- nyilvános WC

>>> RENDELÉS <<<

Tartalomhoz tartozó címkék: hír