A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Impregnáló spray alkalmazása lábbelink hosszú élettartamáért

2020. 11. 15. 16:13:00
Impregnáló spray alkalmazása lábbelink hosszú élettartamáért

Az Impregnáló spray elengedhetetlen kelléke a nedvességgel folytatott küzdelemnek, cipőink szemszögéből nézve.

Fontos, az esős évszak beköszöntével időt, energiát szánni lábbelink impregnálására, ám ennek a megvalósítását nem szabad elkapkodni. Lényeges a cipő felsőrészének anyaga, hiszen az eltérő anyagokhoz más, és más impregnáló, vízlepergető szereket kell használnunk. A festett bőrökhöz például kiváló a ricinusolajos átitatás (a fölös anyag letörlésével), vagy a glicerin alkalmazása, de a szilikon tartalmú impregnáló spray talán a legkézenfekvőbb a lehetőségek közül.

Kevesen tudják, ám nagyon is lényeges információ, hogyha cipőnket lekezeltük a bevonatoló spray segítségével, akkor egy egész napot hagyjuk pihenni a lábbelit, ne nyúljunk hozzá, ne akarjuk azonnal szolgálatra fogni. Az impregnáló spray egy napig nyugodtan ki tudja fejteni hatását, ennyi idő elteltével alakul ki a teljes nano-háló.

A velúr, bőr vagy hasított bőr lábbelik kezelés is ajánlott a Pro-Tect impregnáló spray befújásával. A kezelés előtt érdemes ezeket a cipőket is kefével kicsit megtisztítani, előkészíteni őket. Nyilván csodát az impregnáló spray alkalmazása után sem szabad várnunk, hiszen az ilyen anyagú cipők egyáltalán nem arra lettek tervezve, hogy latyakban, sárban, esőben, hóban, sóban megállják a helyüket. A műbőr cipők esetében a szilikon tartalmú impregnáló spray javasolt, amivel hatásosan tudjuk vízlepergetővé tenni a lábbelik felsőrészét.

VIDEO-ért [Kattintson ide]


Tartalomhoz tartozó címkék: hír impregnálás