A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Horgany spray, nem csak az iparban

2021. 04. 02. 22:39:00
Horgany spray, nem csak az iparban

​A horgany spray egyet tud, de azt verhetetlen módon: ellenálló, korrózióálló réteget hoz létre az általa lekezelt fémfelületeken.

Az, hogy katódos rozsda elleni védőhatással rendelkezik kiemelkedő fegyverré teszi a korrózióval szembeni harcban. A horgany spray alkalmazható fémfelületek alapozására, a valamiért sérülést szenvedett horganyrétegek gyors, ám mégis esztétikus kijavítására, valamint a fent említett fémfelületek rozsda elleni védelmére.

Persze, ha ez még nem lenne elég, akkor a horgany spray egyszerűen használható felnik, és klímaszerelvények felületének esztétikus kezelésére is. A horgany spray funkcióit tehát már ismerjük, ám ennyivel még nem zárhatjuk le a témát, hiszen a horgany spray számos, pozitív tulajdonsággal rendelkezik még.

A horgany spray több rétegben is felhordható az érintett fém felületre, így még nagyobb védelmet biztosítva az érintett résznek. A kezelt területek ellenállnak savaknak, lúgoknak, és sós vizes behatásoknak is. A horgany spray segítségével ellenállóvá varázsolt munkadarabok könnyedén átfesthetőek, vagy igény esetén át is hegeszthetőek. Amellett, hogy a befújt fémfelületek vezetik az áramot, tehát nem veszítenek alapvető tulajdonságaikból, még egy szép, csillogó szürkés réteggel is gazdagodnak, ami esztétikai szempontból sem elhanyagolható.

A gyors száradásnak köszönhetően akár a horgany spray első alkalmazásától számított negyed órán belül jöhet a következő védőréteg. Két évig a megfelelő hőmérsékleten tárolt horgany spray megőrzi tartósságát, ám egy ilyen ezermester kellék otthonunkban garantálható, hogy időről időre használatba, kézbe kerül.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír