A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani
Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GY.I.K.

Mit jelent az "Elérhetőség: Raktáron" állapot?
Amennyiben a "Központi raktár"-ban van a megvásárolt termék, úgy azonnal szállítjuk GLS-futárral. Ha a "Külső raktár"-ban található a keresett segédanyag, abban az esetben 3-5 munkanap a szállítási idő.

Miért nettóban vannak megadva az árak?
Vásárlóink többsége gazdasági társaság, akik a gyártásuk, főtevékenységük során használják a segédanyagokat és költségként elszámolják, így levonható ÁFA keletkezik. Ezért fontos a nettó beszerzési ár. (Érdemes tehát cégre vásárolni.)

Lehet vásárolni a webáruházban regisztráció nélkül?
Természetesen, igen. Nem szükséges beregisztrálnia webshopba, csak választható. Ha nem szeretné a következő vásárlásnál ismételten beírogatni az adatait, akkor érdemes a regisztrációt választani. A regisztráció mellett szól még (bár nem kötelező), hogy a regisztrált törzsvásárlóinknak időnként plusz kedvezményeket, exkluzív ajánlatokat készítünk és küldünk.

Mit jelent a termékeknél az "Előrendelésre" státusz?
Az "előrendelésre" státuszú termékeket nem tartjuk magyarországi raktáron, hanem rendeléskor közvetlenül Németországból szállítjuk be. Minden héten indul szállítmány a német központból, így a megrendelt termékek 2-5 munkanap alatt itt vannak. (GLS-sel 2-3 nap, közúti szállítással 3-5 nap) Minden ilyen rendelés esetén külön visszaigazolást küldünk a várható beérkezésről.

Mit jelen a "Szállítás alatt" státusz?
A keresett termék jelen pillanatban lefogyott készletről, de már úton van Németországból az újabb szállítmány. A rendszer mindig a leghosszabb szállítási idővel számol, ami 7 nap. Ez a gyakorlatban lehet 1 nap is, de a gyakorlati tapasztalataink szerint csak 3-4 napot jelent. 

Van-e lehetőség S.O.S. szállításra?
Igen, természetesen. Amennyiben nincs készleten az adott termék, GLS-Expressz szolgáltatással tudjuk behozni Németországból. A szállítási költség függ a súlytól és a térfogattól. Kérjen ajánlatot Ügyfélszolgálatunktól.

Kinek ajánlják a termékeket?
Termékeinket azoknak ajánljuk, akik nem az olcsóbbat keresik, valamint nincs idejük/kedvük "keresgélni", "próbálgatni", hiszen sok munkájuk van és ehhez ipari segédeszközökre, segédanyagokra van szükségük.

Mit jelent az IPSA márkanév?
Az IP-ari S-egéd-A-nyagokból képzett mozaikszó, mely a német Technolit GmbH csúcskategóriás, ipari termékeit takarja. 

Mit jelent az ipari segédanyag?
Nem barkács termék, hanem olyan professzionális segédeszköz, amely segíti, megkönnyíti illetve felgyorsítja a mindennapi munkavégzést. Termékeink nem csodaszerek. Azt tudják, ami rájuk van írva, se többet, se kevesebbet, de azt minden körülmény között hozzák.

Beszerző vagyok, nagy mennyiségben vásárlunk segédanyagokat, kaphatunk-e egyedi árat?
Igen, töltse ki a "Beszerzőknek" menüpontot a fejlécben, és kalkulálunk Önnek egy egyedi árat, a tervezett a havi fogyás alapjá
n.