A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani
Rendben
Menü
Ár:
9.900 Ft + ÁFA ( 12.573 Ft )
Menny.:ltr
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Térkővédő bevonatolószer kannás - GANSHIN

Térkővédő bevonatolószer kannás - GANSHIN

Ár:
9.900 Ft + ÁFA ( 12.573 Ft )
pH-érték: 7 (semleges)
Kiszerelés
Menny.:ltr
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Elérhetőség: Raktáron
Központi raktár: Előrendelésre
Külső raktár: Raktáron
Cikkszám: 903 036
Egységár: 12.573,00 Ft/ltr
Várható szállítás: 2024. május 01.

Folyékony, csúcstechnológiás felületvédő bevonatolószer

Természetes és mesterségesen előállított köves felületek védelmére. 
Tartósan véd a víz- és olaj ellen. Kőfelületeknél 5 év mélységvédelmet jelent, azaz a kő ez idő alatt könnyebben tisztítható, és nem képez táptalajt alga, moha vagy zöld felületek számára. Nemcsak élelmiszerbarát, hanem csökkenti a vegyi anyagok használatát, a kevesebb tisztítási munkálatok miatt.

Kültéri alkalmazása során térkőre és egyéb köves felületekre ajánlott. (Részecskeelnyelő felület estén nincs 5 éves mélységvédelem.) A kettős védőhatása (víz és olaj) megkönnyíti a tisztítást és megelőzi az időjárási viszonyok okozta elszíneződéseket. Az élelmiszerbiztonsági előírások miatt üzemi konyhákban és nyilvános fürdők területén 48 óra elteltével lépjünk rá a felületre. Felvitel során finomra permetezhető a szer. Oldószertartalmú bevonatoló.

Felhasználási útmutató:
Ideális feldolgozási hőmérséklet +12°C és +25°C között. Ne használja közvetlen napfényben. Használható még üveg, gumi, műanyag és oldószer-érzékeny felületeken is.
A kezelendő felületnek pormentesnek, tisztának és száradtnak kell lennie. Ganshin high-tech impregnáló, szórással (fújással), ecseteléssel (kefék, tömítő kefe, rövid szálú hengerrel) lehet felvinni. Utána hagyja a körülbelül 10 percig beszívódni. Szükség esetén dolgozza át a felületet, dörzsölje szét a keletkezett csíkokat és a cseppeket. Ha a felület nagyon nedvszívó vagy rendkívül porózus (lyukacsos), akkor adjon még hozzá anyagot. Az impregnáló szernek be kell hatolni a felületbe, azaz nem szabad a felületen megszáradnia. 

Felviteltől számított 20 percen belül száraz ruhával távolítson el minden maradvány foltot. A száradási idő kb. 2-4 óra. Ezalatt ne lépjen a kezelt felületre, és védje az esőtől és a nagy nedvességtől. A teljes hatékonysága 48 órán belül alakul ki. A Ganshin minden abszorbens felületen alkalmazható.

Felhasználási mennyiség: a kenés vastagsága és az abszorpció (elnyelődés) függvénye

Alkalmazási területek
műhelypadlók, autómosók, teraszok, szökőkutak, kertépítők, tereprendezők, bútorgyártás, kőtárak, sír karbantartás, garázsok, raktárak, üzemi konyha, strandok és fürdők

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!