Kérjük, fogadja el a süti beállításokat! Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Féktisztító spray, a féktelen védelem

2018. 09. 27. 15:21:50
Féktisztító spray, a féktelen védelem

​A féktisztító spray lelke abban a folyamatban rejlik, hogy képes eltávolítani a zsíros, olajos lerakódásokat, egyéb szennyeződéseket, melyek a fék mechanikai alkatrészeinek felületén megültek, ezzel számtalan probléma forrását okozva.

A féktisztító spray használatával tehát egyrészt könnyen, gyorsan, alaposan megtisztíthatjuk a fékbetéteket, féktárcsákat. Ez, azonban nem minden. A féktisztító spray alkalmazásának hála ezen alkatrészek élettartama nagyban meghosszabbítható, ráadásul csökkenthetjük a gépjármű féktávolságát is. Sokan azt gondolják, hogy a féktisztító valamilyen brutális eszköz, esetleg kefe, vagy drót, mellyel szó szerint, mechanikusan tudunk beavatkozni a fékpofák életébe.

Természetesen ez nem igaz, hiszen ezeken a területeken is nagyon lényeges az óvatos behatás. A féktisztító spray erre kiválóan alkalmas. A féktisztító spray funkcionalitása tehát három részből tevődik össze. Egyrészt neki tulajdoníthatjuk a legmarkánsabb tisztító hatást, melyet a kezelt fékek felületén képes elérni.

A lerakódott, vagy épp, a fékek kopása során frissen keletkezett szennyeződéseknek esélyük sincs a fennmaradásra, s ezzel a jövőbeli esetleges problémák kiváltására. Másrészt a fék mechanikai alkatrészeinek a gondoskodásunk által nagymértékben megnő az élettartalmuk, mely összességében gépjárművünk hosszan tartó egészségéhez is hozzájárul.

A harmadik funkció, mely a féktisztító spray számlájához írható az a féktávolság csökkentése. Így egyetlen univerzális eszköz segítségével, három területen érhetünk el látványos eredményeket. A féktisztító spray tehát féktelenül dolgozik azért, hogy a fékek védelme kifogástalan legyen. Tovább a termékhez ...

Tartalomhoz tartozó címkék: hír