A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ezekkel a termékekkel taroltuk le a piacot

Ezekkel a termékekkel taroltuk le a piacot avagy a legkeresettebb segédanyagaink 2021-ben (TOP 5)

Mivel is kezdhetnénk az új évet, mint egy rövid toplistával. A megszokott nagy összegzések és adatdömping helyett, az elmúlt év "húzó" termékeit gyűjtöttük össze. Ezekből is csak a legtöbbször eladott segédanyagok, TOP 5-ös listáját. Érdekesség, hogy a listában két szezonálisnak mondható termék is szerepel. Az olajfolt eltávolítót és a mohaeltávolítót ugyanis szélsőséges időjárás esetén nem hatékony használni. A nagyon hideg, vagy a nagyon meleg hőmérséklet, illetve a nagy mennyiségű csapadék rontja a hatásfokát. 

TOP 1: Horganyjavító festék

Évek óta a dobogón áll a Horganyjavító festékünk, amely idén az építőipar szárnyalásával, az első helyre került. Ha szorít a határidő és nem fér bele a horganyzás, vagy gyorsan javítani kell egy elemet, ott tökéletes megoldást nyújt. 

TOP 2: Zsír- és olajfolt eltávolító

A térkövek megmentője az ezüstérmes. Olajfolteltávolítónk a megfelelő környezeti feltételek mellett, 100%-os hatékonysággal szedi ki az olajat a térkőből!

TOP 3: Védőmaszk KN95 (FFP2)

Bronz érmesünk a kék színű, jól bevált KN95-ös védőmaszkunk. Sajnos nagyon aktuális termék az egészségünk megóvása érdekében! Ezt a helyezést szívesen lecserélnénk, mert az azt jelentené, hogy vége a koronavírus hullámoknak. Amíg tart, addig viszont textil maszkkal nem lehet védekezni.

TOP 4: Moha- és növényfolt eltávolító koncentrátum

Negyedik helyen az "örökzöld" termékünk a Moha- és növényfolt eltávolító található. Partnereink azért szeretik, mert önműködően hat. Nem kell vele túl sokat foglalkozni, csak bekeverni és a felületre fújni.

TOP5: Bőr- és textilimpregnáló spray

Az ötödik pozícióban pedig a téli hónapok és a vendéglátóipar slágerterméke az Impregnáló spray áll. Rendkívül erős nano-hálót hoz létre a bevont felületen, ezáltal az "általános" spray-knél sokkal tovább tart a hatása.

Köszönjük a bizalmukat! Bízunk benne, hogy 2022-ben is a német Technolit ipari segédanyagokat választja munkaeszközének!

Viszlát 2021, üdv 2022!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír