Termékek Menü

Erős ragasztó spray, 500ml

Ár:
2.820 Ft + ÁFA ( 3.581 Ft )
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 825 007
Egységár: 3.581 Ft/db

- Filmréteg-képző ragasztóanyag, azonnali ragadással.
- Fém, fa, kerámia, gumi, habgumi, textil, bőr, vinil (műanyag), karton, műbőr és számos egyéb műanyag - habszivacs kartonhoz (tetőkárpit) - ragasztásához  ajánlott.

- Az ÚJ, módosított összetevőknek köszönhetően ,még erősebben ragaszt.
- Kiválóan permetezhető a flakonból.
- Hőálló kb.
+80°C-ig.
- A ragasztóréteg könnyedén eltávolítható a Brekutex tisztítóspray-vel. (cikkszám 840 005)

A felvitt ragasztó mennyisége függ a ragasztandó anyagtól, a ragasztott felület tisztaságától, porózusságától, az időjárástól, stb. De az anyagszükséglet kiindulásaként, az 1 flakon/10m2-t vegyük alapul.

Menny.:db

Vélemények

4.80
5 értékelés
5
(4)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 11.
A ragasztó spray elsősorban sokféle felhasználhatósága és hőállósága miatt nyerte el a tetszésem. Az már csak további pozitívum, hogy nem kellett sokáig várni a kiszállításra sem, így a felújítási munkálatok a tervezett ütemben történhettek.
| 4 / 5 csillag!
2017. 06. 07.
Lakásfelújítás alkalmával döntöttünk a ragasztó spray megvásárlása mellett, ugyanis számos olyan területtel találkoztam, amikor szükségem lett volna egy erős, többféle anyaghoz is használható ragasztóra. A spray segítségével történő felvitelnek köszönhetően a nagyobb felületű habszivacs karton rögzítése is gond nélkül zajlott.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 28.
Olyan ragasztó spray után keresgéltem, ami nem csak a habszivacs karton gyors és hatékony felragasztásában segít, hanem használhatom az eltört kerámiák, vagy például fa alapanyagok ragasztása során is. A termék ár és minőség alapján is elnyerte tetszésem.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 25.
A webáruházat már korábban is ismertem, és többféle terméküket kipróbáltam. Nem is volt kérdés számomra, hogy beválik-e majd a ragasztó spray. Ugyan körülnéztem más webáruházakban is az árak után, de ismételten bebizonyosodott, hogy itt a legkedvezőbbek a vásárlási feltételek. Rendeltem és bevált. Köszönöm a segítséget!
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 16.
A habszivacs ragasztó spray nagyon bevált számomra. A lakás néhány helyiségét újítottuk fel, és az egyedi burkolatok mellett textíáliák és fa alapanyagok rögzítésekor is jó szolgálatot tett a készítmény. Az ára nagyon meggyőző volt, és szerencsére nem kellett csalódnom hatékonyságában sem.

Kapcsolódó termékek