A weboldalon cookie-kat használunk, hogy minél jobb élményt tudjunk nyújtani
Rendben
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A narancs tisztító ereje

A narancs tisztító ereje Tudta, hogy az iparban is használnak gyümölcsöket?

Számos kutatást folyik arról, hogy a természetes alapú tisztítószereket milyen gyorsítóval, erősítővel lehetne "felturbózni", hogy felvegyék a versenyt a szintetikus, oldószeres tisztítószerek hatékonyságával. Az egyik ilyen ún. "booster" a narancsolajból kivont narancsterpén

Erő a természetből! A narancsterpén rendkívül hatékony, természetes alapanyagú tisztítószer, kellemes narancs illattal.
 
A narancsolajból kinyert narancsterpének természetes oldószerek, amelyek ragasztómaradványok-, festék-, zsír-, olaj-, viaszfoltok, illetve gyanta eltávolítására, valamint fém alkatrészek zsírtalanítására képes tisztítószerek.  Használható sima és/vagy bevont felületeken. Az epoxigyantát és az egészséges festékeket nem támadják meg. Alkalmasak szerszámok és gépek tisztítására, matricák és címkék eltávolítására is.

Ipari tisztítóként széleskörűben alkalmazzák úgy, mint terpentin-helyettesítő szer, kábeltisztító a lecsupaszított kábelek tisztítására és zsírtalanítására, eltávolítja a kátrány-, gyanta- és kenőolajfoltokat, tintafoltot, gumikopást, viaszfoltokat, kerékpárláncokhoz, óramű alkatrészekhez, megszűnteti és eltávolítja a kellemetlen szagokat okozó kénvegyületeket is.

Ne használja poliakriláton!

Felhasználási területei szinte korlátlanok, pl. fa, kerámia, fém, textil, bőr, szőnyegek, kárpitozás, autóápolás kívül-belül, műanyag ablakok és keretek, valamint redőnyök.